Kirkens musik

Diakoni er kort sagt formidling af omsorg mellem mennesker, og i Tingbjerg kirke er vi gået skridtet videre ved også at lade musikken være en del af helheden: Ord og handling, forkyndelse og musik.

Ikke blot om søndagen spilles flot musik, men også til kirkens mange arrangementer såsom spisninger, andagter, vielser og ikke mindst begravelser.
Ved disse specielle lejligheder lytter vi gerne til folks meninger og ønsker. Musikken skal være nærværende.

Musikkens og Diakoniens tema er sammen med til at nå ind til det enkelte menneske og vi stræber efter at finde forskellige genre indenfor musikken for at nå den største bredde.
I modsætning til mange andre kirker er vi ikke bange for at blande de forskellige stilarter.

Kirkens korarbejde er med til højne og udvikle standarden for Diakonikirkens arbejde, således at ”Ord og handling, forkyndelse og diakoni samt musik”, er uadskillelige i det liv og den aktivitet som udfolder sig i Tingbjerg sogn.

Skulle du ønske at vide mere om kirkens musik, er du velkommen til at ringe eller se forbi i kirken.

Ole Finnesen - Organist Tingbjerg Kirke

Lidt om de kommende koncerter:

Mandag d. 26/3 kl. 19.00 Koncert – 4 hændigt orgelmusik.
Denne aften vil Ole Finnesen og Tina Godiksen spille 4 hændigt
orgelmusik.
De spiller værker af: Bach, F. Berwald, F. Mendelsohn og Händel
Kom og hør, når 2 organister spiller sammen og deler et orgel

Musikgudstjeneste onsdag d. 16/5 kl.13.00
Det grønlandske kor Erinarsoqatigiit/koret Sarpik kommer og deltager i gudstjenesten og
synger i kirkens mødesal. De øver i Det Grønlandske Hus og synger mange steder bl.a. på
Det Grønlandske Patienshjem
Der er frokost kl. 12.00 inden gudstjenesten. Husk at melde dig til frokosten

Orglet i Tingbjerg Kirke

Ovenfor ses kirkens "Jensen og Thomsen" orgel. Orgelet er bygget i 1983 og har 14 stemmer.