Kirkens musik & Koncerter

Diakoni er kort sagt formidling af omsorg mellem mennesker, og i Tingbjerg kirke er vi gået skridtet videre ved også at lade musikken være en del af helheden:
Ord og handling, forkyndelse og musik
.

Ikke blot om søndagen spilles flot musik, men også til kirkens mange arrangementer såsom spisninger, andagter, vielser og ikke mindst begravelser.
Ved disse specielle lejligheder lytter vi gerne til folks meninger og ønsker.
Musikken skal være nærværende.

Musikkens og Diakoniens tema er sammen med til at nå ind til det enkelte menneske og vi stræber efter at finde forskellige genre indenfor musikken for at nå den største bredde.

I modsætning til mange andre kirker er vi ikke bange for at blande de forskellige stilarter.

Kirkens korarbejde er med til højne og udvikle standarden for Diakonikirkens arbejde, således at ”Ord og handling, forkyndelse og diakoni samt musik”, er uadskillelige i det liv og den aktivitet som udfolder sig i Tingbjerg sogn.

Skulle du ønske at vide mere om kirkens musik, er du velkommen til at ringe eller se forbi i kirken.

Ole Finnesen - Organist Tingbjerg Kirke

Lidt om de kommende koncerter:

Tirsdag d. 5/3 Bemærk: kl.19.30
Koncert med
Tove Flensborgs Mandolinorkester
Orkestret blev stiftet i 1979 af Danmarks førende professionelle mandolinspiller Tove Flensborg.
Repertoiret spænder vidt fra barok til mere nutidige klange. Der bliver spillet på mandolin, mandola, guitar, sopranguitar og basguitar. Til koncerter har der endvidere medvirket sangere og instrumentalsolister: Michael Thrane har sideløbende med sit arbejde har han dyrket sin store interesse for jazz og saxofonspil. Michael aktiv som programvært i RadioJazz, og bestyrelsesformand for Foreningen Rytmisk Musikkonservatoriums Venner

Tirsdag d. 16/4 kl. 19.00
Klaverkoncert med duoen Rosgard Lingardsson og
João Lucena e Vale.
De spiller firhændigt klavermusik af nordiske og sydlandske komponister:
Carl Nielsen: Maskerade; Gade:Tango Jealosy; T.Aulin:Midsommar vaka.
Begge er bosat og arbejder i Portugal, men spiller koncerter i hele verden og medvirker i mange forskellige musikalske sammenhænge

Onsdag d. 8/5 kl. 19.30
Flamenco Show.

Kirkens rum er denne aften omdannet til en scene, hvor der er plads til en af de smukkeste danse Flamenco. Julie Andkjær Olsen fører an og musikerne Gustavo Rey: sang & Poul Jacek Knudsen: guitar leverer flot musik. Oplev Traditionel flamenco med dans, sang og guitar og tre af Skandinaviens bedste flamenco artister

Orglet i Tingbjerg Kirke

Ovenfor ses kirkens "Jensen og Thomsen" orgel. Orgelet er bygget i 1983 og har 14 stemmer.