Kirkens musik

Diakoni er kort sagt formidling af omsorg mellem mennesker, og i Tingbjerg kirke er vi gået skridtet videre ved også at lade musikken være en del af helheden: Ord og handling, forkyndelse og musik.

Ikke blot om søndagen spilles flot musik, men også til kirkens mange arrangementer såsom spisninger, andagter, vielser og ikke mindst begravelser.
Ved disse specielle lejligheder lytter vi gerne til folks meninger og ønsker. Musikken skal være nærværende.

Musikkens og Diakoniens tema er sammen med til at nå ind til det enkelte menneske og vi stræber efter at finde forskellige genre indenfor musikken for at nå den største bredde.
I modsætning til mange andre kirker er vi ikke bange for at blande de forskellige stilarter.

Kirkens korarbejde er med til højne og udvikle standarden for Diakonikirkens arbejde, således at ”Ord og handling, forkyndelse og diakoni samt musik”, er uadskillelige i det liv og den aktivitet som udfolder sig i Tingbjerg sogn.

Skulle du ønske at vide mere om kirkens musik, er du velkommen til at ringe eller se forbi i kirken.

Ole Finnesen - Organist Tingbjerg Kirke

Lidt om de kommende koncerter:

Tirsdag d. 26/9
kl. 19.30 Koncert med Hjemløsekoret. Koret er et rytmisk kor for hjemløse og tidligere hjemløse.
Kom og deltag i en smuk koncert som ledes af Ole Svendsen

Tirsdag d. 24. oktober
kl. 19.00 Koncert med Lotte Sangstad Sørensen, sopran &Tine Hagedorn-Olsen, alt.
De synger " Kærlighedsduetter og aftensange" af bl.a. Händel, Monteverdi samt et par aftensange af F. Matthison-Hansen. De akkompagneres af Ole Finnesen, orgel

Orglet i Tingbjerg Kirke

Ovenfor ses kirkens "Jensen og Thomsen" orgel. Orgelet er bygget i 1983 og har 14 stemmer.