Kirkens musik & Koncerter

Diakoni er kort sagt formidling af omsorg mellem mennesker, og i Tingbjerg kirke er vi gået skridtet videre ved også at lade musikken være en del af helheden:
Ord og handling, forkyndelse og musik
.

Ikke blot om søndagen spilles flot musik, men også til kirkens mange arrangementer såsom spisninger, andagter, vielser og ikke mindst begravelser.
Ved disse specielle lejligheder lytter vi gerne til folks meninger og ønsker.
Musikken skal være nærværende.

Musikkens og Diakoniens tema er sammen med til at nå ind til det enkelte menneske og vi stræber efter at finde forskellige genre indenfor musikken for at nå den største bredde.

I modsætning til mange andre kirker er vi ikke bange for at blande de forskellige stilarter.

Kirkens korarbejde er med til højne og udvikle standarden for Diakonikirkens arbejde, således at ”Ord og handling, forkyndelse og diakoni samt musik”, er uadskillelige i det liv og den aktivitet som udfolder sig i Tingbjerg sogn.

Skulle du ønske at vide mere om kirkens musik, er du velkommen til at ringe eller se forbi i kirken.

Ole Finnesen - Organist Tingbjerg Kirke

PS: Er der ønsker om en bestemt musikgenre til en koncert, er du altid velkommen til at give mig et lille prej derom - så kommer det med i vores aktivitetsudvalg.

Lidt om de kommende koncerter:

Tirsdag d. 29. september kl. 19.00
Countryblues med H.P. Lange trio.
Countryblues meets mountain music- med mere end 30 års erfaring leverer trioen et unikt mix af blues-baseret amerikansk folkemusik. Trioen består af: H.P. Lange: vocal,guitar; Niels Bonefaas:Banjo,fiddle; Dave Stevens: kontrabas.
Vindere af DMA Blues 2020. Glad musik på en flot efterårsaften.

Orglet i Tingbjerg Kirke

Ovenfor ses kirkens "Jensen og Thomsen" orgel. Orgelet er bygget i 1983 og har 14 stemmer.