Kirkens musik & Koncerter

Diakoni er kort sagt formidling af omsorg mellem mennesker, og i Tingbjerg kirke er vi gået skridtet videre ved også at lade musikken være en del af helheden:
Ord og handling, forkyndelse og musik.

Ikke blot om søndagen spilles flot musik, men også til kirkens mange arrangementer såsom spisninger, andagter, vielser og ikke mindst begravelser.
Ved disse specielle lejligheder lytter vi gerne til folks meninger og ønsker.
Musikken skal være nærværende.

Musikkens og Diakoniens tema er sammen med til at nå ind til det enkelte menneske og vi stræber efter at finde forskellige genre indenfor musikken for at nå den største bredde.

I modsætning til mange andre kirker er vi ikke bange for at blande de forskellige stilarter.

Kirkens korarbejde er med til højne og udvikle standarden for Diakonikirkens arbejde, således at ”Ord og handling, forkyndelse og diakoni samt musik”, er uadskillelige i det liv og den aktivitet som udfolder sig i Tingbjerg sogn.

Skulle du ønske at vide mere om kirkens musik, er du velkommen til at ringe eller se forbi i kirken.

Organisten ved Tingbjerg Kirke

PS: Er der ønsker om en bestemt musikgenre til en koncert, er du altid velkommen til at give mig et lille prej derom - så kommer det med i vores aktivitetsudvalg.

Lidt om kommende koncert:

Tirsdag d. 3/11
Michala Petri  & Lars Hannibal i Tingbjerg kirke
Tirsdag d. 3. november gæster Michala Petri, blokfløjte & Lars Hannibal, guitar Tingbjerg kirke.
Koncerten starten kl. 19.00 MEN er også en del af Tingbjerg Spiser Sammen forstået på den måde, at der inden koncerten spises sandwich kl. 18.15-18.45.

Michala Petri og Lars Hannibal optrådte første gang sammen i efteråret 1991, og har siden da spillet næsten 2.000 koncerter sammen i førende koncerthuse, festivals samt på TV/Radiostationer i Europa, Asien, USA, Canada, Mexico, Mellemøsten og i et stort antal danske kirker.
I september udkom et nyt og anderledes Album med Michala Petri / Lars Hannibal.
Musikken på albummet med titlen BLUE, er duoens fortolkninger af Lars Hannibals stemningsfulde arrangementer af en række Danske Sange, blandt andet Jeg ved en Lærkerede, Det er Hvidt Herude, Natten er så stille og Hist hvor Vejen slår en Bugt.

Desuden indeholder albummet Lars Hannibals egne kompositioner.
På koncerten veksler musik af Bach og den store engelske renæssancekomponist John Dowland med Danske Sange og stykker fra det nye Album. Programmet har skiftevis tyngde og lethed – og er en afvekslende blanding af velkendt og nyt, virtuositet og enkelhed.
Tilmelding sker hos kirketjeneren på mobil: 5185 0526- senest fredag d. 30/10
Der er maks. antal pladser på 40 personer til koncert & sandwich- begge dele er gratis

Orglet i Tingbjerg Kirke

Ovenfor ses kirkens "Jensen og Thomsen" orgel. Orgelet er bygget i 1983 og har 14 stemmer.