Kirkens musik & Koncerter

Diakoni er kort sagt formidling af omsorg mellem mennesker, og i Tingbjerg kirke er vi gået skridtet videre ved også at lade musikken være en del af helheden:
Ord og handling, forkyndelse og musik
.

Ikke blot om søndagen spilles flot musik, men også til kirkens mange arrangementer såsom spisninger, andagter, vielser og ikke mindst begravelser.
Ved disse specielle lejligheder lytter vi gerne til folks meninger og ønsker.
Musikken skal være nærværende.

Musikkens og Diakoniens tema er sammen med til at nå ind til det enkelte menneske og vi stræber efter at finde forskellige genre indenfor musikken for at nå den største bredde.

I modsætning til mange andre kirker er vi ikke bange for at blande de forskellige stilarter.

Kirkens korarbejde er med til højne og udvikle standarden for Diakonikirkens arbejde, således at ”Ord og handling, forkyndelse og diakoni samt musik”, er uadskillelige i det liv og den aktivitet som udfolder sig i Tingbjerg sogn.

Skulle du ønske at vide mere om kirkens musik, er du velkommen til at ringe eller se forbi i kirken.

Ole Finnesen - Organist Tingbjerg Kirke

Lidt om de kommende koncerter:

Torsdag d. 5/12
kl. 16.30 Orgelmusik
Ole Finnesen spiller musik fra mange lande med Advent & Jul som tema

Torsdag d. 12/12
kl. 19.30 Julekoncert med Doo Wop
Doo Wop er et rytmisk a capellakor med 25 engagerede og erfarne sangere. De synger et bredt rytmisk repertoire med fokus på alsidig kvalitetspop. Til koncerten synger de et blandet program med fokus på julemusik i 2. del af koncerten. Koret ledes af dirigent Niels Bosworth

Torsdag d. 19/12
kl. 19.30 Julekoncert med Cor Cantus
Cor Cantus holder traditionen tro julekoncert med en buket af al den gode julemusik.
Koret ledes af Charlotte Muus Mogensen

Tirsdag d. 25/2
kl. 19.30 Koncert
Violinist Erik Danciu har eksamen til marts på DKDM, og holder derfor sin præ-debut hos os. Med sig har han den engelske koncertpianist Gamal Khamis. Programmet vil være musik af bl.a. Schumann, Ysaye og Bach.
Kom og hør en ung musiker på vej mod stjernerne

Orglet i Tingbjerg Kirke

Ovenfor ses kirkens "Jensen og Thomsen" orgel. Orgelet er bygget i 1983 og har 14 stemmer.