Kirkens musik & Koncerter

Diakoni er kort sagt formidling af omsorg mellem mennesker, og i Tingbjerg kirke er vi gået skridtet videre ved også at lade musikken være en del af helheden:
Ord og handling, forkyndelse og musik
.

Ikke blot om søndagen spilles flot musik, men også til kirkens mange arrangementer såsom spisninger, andagter, vielser og ikke mindst begravelser.
Ved disse specielle lejligheder lytter vi gerne til folks meninger og ønsker.
Musikken skal være nærværende.

Musikkens og Diakoniens tema er sammen med til at nå ind til det enkelte menneske og vi stræber efter at finde forskellige genre indenfor musikken for at nå den største bredde.

I modsætning til mange andre kirker er vi ikke bange for at blande de forskellige stilarter.

Kirkens korarbejde er med til højne og udvikle standarden for Diakonikirkens arbejde, således at ”Ord og handling, forkyndelse og diakoni samt musik”, er uadskillelige i det liv og den aktivitet som udfolder sig i Tingbjerg sogn.

Skulle du ønske at vide mere om kirkens musik, er du velkommen til at ringe eller se forbi i kirken.

Ole Finnesen - Organist Tingbjerg Kirke

Lidt om de kommende koncerter:

Tirsdag d. 23/07 dyrker vi fællessangen, og synger sange fra Højskolesangbogen.
Hvis der er ønsker udover sange derfra, skal du henvende dig til organisten i god tid.
Se Kalenderoversigt

Tirsdag d. 20/8 Kim Larsen foredrag i forbindelse med kirkemiddag.
Se Kalenderoversigt

Udsat: Tirsdag d. 27/08
Afholdes: Torsdag d. 29/8
kl. 19.00 Guitarkoncert ved George Alevrofas.

George Alevrofas
er en dedikeret musiker fra USA. George går meget op i musikken og atmosfæren, der skabes under sine koncerter. George har en bachelorgrad i Classical Guitar Performance fra Towson University i Baltimore, kandidat i musik fra Lamont, Denver. Optrådt i master classes foran kunstnere såsom LAGQ og Assad Duo.
Medlem af guitartrioen DNT Guitar Trio. Georges repertoire består af musik lige fra barokken og frem til det 20. århundrede. George flyttede til Danmark sidste år for at bo sammen med sin danske kone Christina

Orglet i Tingbjerg Kirke

Ovenfor ses kirkens "Jensen og Thomsen" orgel. Orgelet er bygget i 1983 og har 14 stemmer.