Kirkens musik & Koncerter

Diakoni er kort sagt formidling af omsorg mellem mennesker, og i Tingbjerg kirke er vi gået skridtet videre ved også at lade musikken være en del af helheden:
Ord og handling, forkyndelse og musik.

Ikke blot om søndagen spilles flot musik, men også til kirkens mange arrangementer såsom spisninger, andagter, vielser og ikke mindst begravelser.
Ved disse specielle lejligheder lytter vi gerne til folks meninger og ønsker.
Musikken skal være nærværende.

Musikkens og Diakoniens tema er sammen med til at nå ind til det enkelte menneske og vi stræber efter at finde forskellige genre indenfor musikken for at nå den største bredde.

I modsætning til mange andre kirker er vi ikke bange for at blande de forskellige stilarter.

Kirkens korarbejde er med til højne og udvikle standarden for Diakonikirkens arbejde, således at ”Ord og handling, forkyndelse og diakoni samt musik”, er uadskillelige i det liv og den aktivitet som udfolder sig i Tingbjerg sogn.

Skulle du ønske at vide mere om kirkens musik, er du velkommen til at ringe eller se forbi i kirken.

Ole Finnesen - Organist Tingbjerg Kirke

PS: Er der ønsker om en bestemt musikgenre til en koncert, er du altid velkommen til at give mig et lille prej derom - så kommer det med i vores aktivitetsudvalg.

Lidt om de kommende koncerter:

Tirsdag d. 29/9
kl. 19.00 Koncert med HP Lange trio
”Countryblues meets mountain music”

I mere end 30 år har HP Lange været bluesmusiker på landevejen. Han har modtaget hvad der er af priser på den danske bluesscene, og med 11 cd-udgivelser bag sig efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark.

Den noget yngre Niels Bonefaas har baggrund i oldtime musikken. Han søger hvert år mod USA for inspiration og for at optræde på de store amerikanske oldtime og bluegrass festivaller. Dave Stevens strandede i Danmark efter turne med britiske ”Paul Lamb The King Snakes”. Siden har han spillet bas hos de fleste betydningsfulde danske bluesmusikere.
Velkommen til koncert

Tirsdag d. 3/11
kl. 19.00 Koncert med Michala Petri og Lars Hannibal
Der venter Tingbjerg kirke en koncert med smuk musik passende til en novemberaften.
Senere kommer der mere information om koncerten og et maks. antal publimmer.

Orglet i Tingbjerg Kirke

Ovenfor ses kirkens "Jensen og Thomsen" orgel. Orgelet er bygget i 1983 og har 14 stemmer.