Mad til Alle

"Mad til Alle" projektet er i fuld gang.

Siden den 18. september inviterer Tingbjerg Kirke hver fredag kl. 11 – 13 til et dejligt gratis måltid, fremstillet af overskudsvarer.

Idéen er inspireret af ”Tafel” bevægelsen- som stammer fra USA og Tyskland.

Ved Mad til Alle projektet ønsker vi, at tilbyde et sundt og dejlig gratis måltid til alle - og især til dem, som måske i forvejen har et stramt budget, mangler kendskab til madspild, samt dårlig mulighed for selv at stå for kokkeriet, eller simpelthen vil nyde et måltid i dejligt fællesskab.

Formålet med Mad til Alle er:
Skabe trivsel og danne fællesskaber på tværs i Tingbjerg - og samtidigt minimere madspildet og sætte fokus på dette vigtige emne.

Vores samarbejdspartnere er fødevarebanken og Pensionist Klubben i Tingbjerg.
Projektet er støttet af Folkekirkens Udviklingsfond, Tingbjerg Kirkens menighedspleje, Radiometer A/S og Nord Vest Fonden.

Projektet har indtil videre, fået en meget positiv respons:
Råvarerne er af en udmærket kvalitet, maden er veltilberedt, og der kommer hver gang mellem 40 – 50 gæster.
Det er lykkedes, at finde en gruppe engagerede frivillige, som i samarbejde med Diakoniens Hus, tilbereder maden hver fredag morgen - de dækker bordet og rydder op bagefter.

Stemningen har været, helt i top, og grundet pladsmangel, er vi flyttet fra Diakoniens Hus og ind i menighedssalen.

Vi forventer, at der vil komme flere og flere gæster om fredagen, for at nyde vores lækre Mad til Alle i fællesskab.

Kig forbi, smag på maden og nyd det gode selskab

Læs selv mere om emnet på nedstående links:

-Det Tyske Tafel: www.tafel.de
-Fødevarebanken: www.foedevarebanken.dk