Menighedsplejen

Nyt fra menighedsplejerne

Så er 2019 skudt i gang og vi glæder os til det nye år. Vores to menighedsplejer er nu slået sammen og har fået nyt navn: Menighedsplejen for Tingbjerg Kirke og Diakoniens Hus. Forkortelsen MTD er altså ikke en ny diagnose 😊

Vi har meget vi skal takke for. Allerførst stor tak til Per Gravergaard for sin store indsats gennem lang tid som kasser i menighedsplejerne. Per har valgt at stoppe som kasserer, men fortsætter heldigvis i menighedsplejen.
Tak til Anja Godtkjær, korsangeren med den fantastiske stemme.
Heldigvis har hun også styr på tal og regnskaber. Velkommen på kasser-taburetten.
Vi glæder os til at samarbejdet!

Tak til Jubilæumsfonden, som har valgt at støtte ”Mad til Alle” med en stor portion penge.
Tak til SAB/KAB som har fundet penge i aktivitetspuljen til at støtte Mad til Alle.
Tak til Samvirkende Menighedsplejer, der bakker godt op bag ungegruppe,
Aktiv Fredagsgruppe, madfællesskaber og ved kurser. De er fantastiske.