Menighedsplejen

Nyt fra menighedsplejen

Menighedsplejen har taget nyt initiativ omkring julehjælp. I julen 2019 fik vi afprøvet ideen om et hjertetræ i våbenhuset, hvor trængende kunne skrive et gaveønske på træet og andre kunne give denne gave… alt sammen anonymt. Så blev vi spurgt, om vi selv ville dele logens julekurve ud i stedet for uddelingen på Blegdamsvej og det valgte vi at gøre.
Samtidig havde menighedsplejen tænkt, at det at modtage julehjælp skulle ske på en mere festlig facon end de tidligere år. Det førte alt sammen til et skønt julearrangement med anderledes gudstjeneste og uddeling af et hav af gaver og andre gode sager. Vi håber at alle nød dagen.

Tredie forløb af ”Babysang og rytmik” begynder igen onsdag d. 26. februar kl. 10. Kender du nogen, som kunne være interesseret, så hent en nyprintet varm folder!  Har du selv barn eller er du bedsteforælder så vær med til 2 dejlige timer med din baby i et musikalsk og legende univers. Alle kan være med uanset sangstemme. Efter den musiske del hygger vi med noget at spise og livlig snak.
Det er Louise Krarup der står for undervisningen.
Mere info og tilmelding hos Maja Rüegger