Menighedsplejen

Nyt fra menighedsplejen

Høstfest er blevet en tradition og var i år så skøn en dag, at det er svært at få armene ned. Folk mødte talstærkt op og deltog med engagement i alt hvad der foregik. Gudstjenesten bar præg af gavmildhed, efterårsfarver og sangglade stemmer. Den lange kø foran pølsevognen gav indre billeder fra sovjettiden, auktionen mindede om det gamle grønttorv på Israels plads… ”Eeeeet græskar… tiiiii kroner…”, pandekager i boden og skønne loppevarer kunne folk købe. Det var nemt at gøre en god handel den dag og menighedsplejen tjente penge, hvilket også var hensigten. Tusinde tak til alle jer, der var med til at gøre dagen vellykket. Det blev et stort og flot beløb på cirka 2700,- kr.

Har I lagt mærke til at…?

Vi har fået et par flotte bannere til at pryde kirkens mur og til at vise forbipasserende, hvad der sker i kirken.  Hermed en stor tak til Thomas Bach fra ”two Creative”, som har arbejdet gratis for os med den grafiske opsætning.  Vi er meget glade!