Menighedsplejen

Nyt fra menighedsplejerne

Igen i år drog vores familier afsted på en uges ferie ved Fåborg på Fyn.
Vejret var med os, alt viste sig fra sin bedste side og der blev badet! Vi havde 6 unge med, som fik særlige tilbud ugen igennem, og en dejlig folk mindre børn og deres forældre. Familierne var meget glade og bidrog til den gode stemning.

”Menighedsplejen for Tingbjerg Sogn og Diakoniens Hus” er navnet på vores 2 sammenlagte menighedsplejer. Vi har arbejdet på de nye vedtægter gennem den seneste tid og håber og tror, at det vil forenkle mange ting, med en menighedspleje i stedet for to. Ungegruppen: Vi er så heldige at ”Samvirkende Menighedsplejer” nu for 3. år vælger at støtte vores ungegruppe.
Foreløbig er der 5 unge i gruppen, men andre er velkomne til at kigge forbi. Maja og Helle er fortsat de voksne kaptajner på skibet