Navneændring

Navneændring skal fra den 1. december 2013 anmeldes digitalt på borger.dk. I 2015 koster navneændring et gebyr på kr. 510,-. Kirkekontoret kan hjælpe i tvivlstilfælde.

Hvis der ønskes navneændring efter udenlandske navneskikke, bedes du henvende dig på kirkekontoret. Der kræves dokumentation i form af opholdstilladelse, indfødsretsbevis eller fødsels- navneattest/dåbsattest, evt. oversat til dansk eller engelsk.

Navneændring på bryllupsdagen foretages ved brug af blanketten 'Navneændring på bryllupsdagen', som kan findes på familiestyrelsen.dk. Navneændring på bryllupsdagen er gratis, hvis I blot har ét navn fælles efter navneændringen.

Kommende ægtefælle skal give tilsagn om, at du må få hans/hendes mellem- eller efternavn.