Diakoniens Hus

I den tidligere præstebolig på Langhusvej 3 har man siden november 2010 indrettet ”Diakoniens Hus”, der på få år har udviklet sig til et særligt kraftcenter – ikke blot for kirkelivet, men for hele lokalområdet. Her er der mulighed for at mødes ”på tværs” – af alder, social, religiøs og kulturel baggrund.

I næsten hjemlige omgivelser kan man slappe af og finde ro – og få nyt overskud til hverdagen gennem rådgivning, samtaler, samvær, sang og sindsro.

Udklip fra Kirkeblaadet efterår 2018:

Nyhed for småbørnsfamilier !!!
Som noget nyt tilbyder kirken ”Babysang og rytmik” for de 0-1-årige.
Forløbet ledes af Louise Krarup og vil bestå af 10 mødegange a to timer. Gennem forløbet vil man tilegne sig forskellige sange og lege primært på dansk, men alt efter behov, vil der være mulighed for at lære sange og lege af hinanden.
Det koster 50 kr. at deltage for hele forløbet. Opstart februar.
Nærmere dato annonceres på hjemmesiden og i opslag.

Gratis internet

Husets computer er tilgængelig for alle, og vi hjælper gerne med at klare det tekniske. Du kan printe, scanne og kopiere for 3 kr (2 kr for sort/hvid) på vores farveprinter

Kreativt hus

Kreativiteten rummer en vidunderlig frihed. Det kan føles meget helende at dyrke dette "ufornuftige" univers, fordi resten af livet kræver så meget af os.
I Diakoniens Hus er vi særligt kreative ved højtiderne, og i hverdagen er du velkommen til at medbringe dit eget håndarbejde eller små projekter

Verdenskort

Har du sat din nål? Vi har hængt et meget dekorativt verdenskort op i spisestuen, og husets gæster opfordres til at sætte en nål, hvor de er født. Med tiden har vi måttet udvide med såvel danmarkskort og kort over København. Det er skægt at se, hvor alle vores gæster kommer fra

Tørresnoren i Diakoniens hus