Diakoniens Hus

I den tidligere præstebolig på Langhusvej 3 har man siden november 2010 indrettet ”Diakoniens Hus”, der på få år har udviklet sig til et særligt kraftcenter – ikke blot for kirkelivet, men for hele lokalområdet. Her er der mulighed for at mødes ”på tværs” – af alder, social, religiøs og kulturel baggrund.

Overskriften for arbejdet er ”et liv i broget sammenhæng”, dvs. der findes en stor rummelighed og overbærenhed og for mange er stedet nærmest blevet et andet hjem. Det vigtigste for huset er dets oasefunktion: I hjemlige omgivelser kan man slappe af og finde ro – og få nyt overskud til hverdagen gennem rådgivning, samtaler, samvær, sang og sindsro.

Gratis internet

Husets computer er tilgængelig for alle, og vi hjælper gerne med at klare det tekniske. Du kan printe, scanne og kopiere for 3 kr (2 kr for sort/hvid) på vores farveprinter.

Kreativt hus

Kreativiteten rummer en vidunderlig frihed. Det kan føles meget helende at dyrke dette "ufornuftige" univers, fordi resten af livet kræver så meget af os. I Diakoniens Hus er vi særligt kreative ved højtiderne, og i hverdagen er du velkommen til at medbringe dit eget håndarbejde eller små projekter.

Massage – nakke og ryg

Onsdag i åbningstiden tilbyder huset massage ved den professionelle massør Remi Wei. Tidsbestilling foregår på selve dagen. Vi opfordrer til, at man støtter initiativet med 20-50 kr per session. God fornøjelse!

Verdenskort

Har du sat din nål? Vi har hængt et meget dekorativt verdenskort op i spisestuen, og husets gæster opfordres til at sætte en nål, hvor de er født. Med tiden har vi måttet udvide med såvel danmarkskort og kort over København. Det er skægt at se, hvor alle vores gæster kommer fra.

Tørresnoren i Diakoniens hus

Frivillige hænder er der altid brug for, se forbi og hør nærmere om aktiviteterne